OVER BRES

Bestuur van BRES

Kimber MiedemaVoorzitter
Twee jaar geleden ben ik dankzij de eerstejaars- en reistijdvoorrang in een complex van DUWO beland. Heen en weer reizen tussen Friesland en Leiden was (en is) geen optie dus DUWO was mijn redder in nood. Ondanks dat het heerlijk wonen is bij DUWO, kunnen er zo nu en dan ook dingen mis gaan en dan is het fijn om een steuntje in de rug te hebben van BRES, de huurdersbelangenvereniging van DUWO Leiden, waar ik mij inmiddels de voorzitter van mag noemen.

Ik ben nu een tweedejaars Kunstgeschiedenis studente en hoewel dit helemaal niets met studentenhuisvesting te maken heeft, vind ik het interessant en belangrijk mij in te zetten voor de belangen van studenthuurders, aangezien deze nogal eens ondergesneeuwd kunnen worden door de bedrijfsvoering van DUWO.

Maaike VeenstraSecretaris
Lars de GrootPenningmeester en Bestuurslid Public Relations
Sinds januari 2017 maak ik deel uit van het BRES bestuur. Al enige tijd ben ik zelf DUWO huurder en weet ik dat problemen met kamerhuur vervelend kunnen zijn. Als je er met DUWO niet uitkomt kan BRES jou daarom helpen. Als bestuurslid van BRES zal ik mij daarom inzetten voor jouw belangen. Ik studeer Internationale betrekkingen en organisaties, inmiddels mijn tweede jaar. Schroom bij vragen of opmerkingen niet om contact met ons op te nemen!
Iris MutisSecretaris
Huurders zijn zich vaak niet bewust van de rechten die ze hebben wanneer ze na lang zoeken een kamer hebben gevonden. Een huurdersorganisatie zoals BRES kan deze huurders helpen door hun belangen op bestuurlijk niveau te behartigen. Ik ben blij dat ik met m’n bestuursfunctie bij BRES hieraan kan bijdragen. Als secretaris onderhoud ik de administratie van de vereniging en ben ik het aanspreekpunt voor de leden. Daarnaast woon ik samen met Jitse alle externe bezoeken bij.

Momenteel zit ik in de masterfase van m’n studie rechten. Hierbij bestudeer ik onder andere het huurrecht en andere civielrechtelijke vraagstukken. Deze kennis komt goed van pas bij de juridische aspecten van de werkzaamheden bij BRES. Met veel enthousiasme zet ik mij in voor de huurder en het onderhouden van de externe contacten van BRES.

Daan MustersBestuurslid Extern Jr.
Your Content Goes Here