Organisatie 2017-02-28T15:00:34+00:00

ORGANISATIE

EVEN VOORSTELLEN

Het team van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland stelt zich graag aan je voor!

IedereenMedewerkersRaad van AdviesTrainers

Mieke Franssen

Directeur

Mieke Franssen

Directeur

Mieke Franssen is de directeur van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland. Zij is een duizendpoot en cultholic met een groot netwerk op cultuurgebied.

Aziz Aarab

Artistiek Leider

Aziz Aarab

Artistiek Leider

Aziz Aarab is artistiek leider bij Cultuurhuis Kanaleneiland. Hij werd al vroeg gegrepen door het kunstvirus en ging dan ook op jonge leeftijd met succes aan de slag met onder meer schrijven, muziek en theater maken. Nu staat hij ook aan de andere kant van het creatieve proces en besmet hij andere jongeren met het virus.

Mohamed Youala

Sociaal Beheer

Mohamed Youala

Sociaal Beheer

Mohamed Youala is Cultuurhuis Kanaleneiland’s rots in de branding als sociaal beheerder van het pand. Met zijn twee rechterhanden zorgt hij dat alle klussen in en rondom het pand geklaard worden. Naast zijn baan als locatiemanager is hij een meedenker op cultureel gebied.

Ikram El Farissi

Cultuurcoach

Ikram El Farissi

Cultuurcoach

Ikram El Farissi is cultuurcoach en management assistent. Zij is inspireert jongeren, onder andere vanuit Jongeren Cultuurspot Overvecht, om hun creatieve talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te presenteren. Kernmerken van Ikram? Altijd betrokken en behulpzaam.

Estrella Reyes Pinto

Publiciteit & Marketing

Estrella Reyes Pinto

Publiciteit & Marketing

Estrella Reyes Pinto is verantwoordelijk voor de publiciteit en marketing van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland. Zij hoopt met haar werkzaamheden zoveel mogelijk kinderen en jongeren te bereiken en kennis te laten maken met kunst en cultuur.

Hugo Nijhoff

Raad van Advies

Hugo Nijhoff

Raad van Advies

Hugo Nijhoff is projectontwikkelaar bij gebieds- en woningontwikkelaar AM en ruim 25 jaar betrokken en initiatiefnemer in stadsvernieuwing en herstructering. Van ‘huis uit’ planoloog uit Utrecht. In de afgelopen vijftien jaar verantwoordelijk voor kleine en grote projecten in o.a. Hoograven, Kanaleneiland, Overvecht, Lombok en Ondiep. Moto ‘gezamenlijk vormgeven van projecten met betekenis voor stad en bewoners’. Belangrijkste eigenschap ‘doen’. Zijn ambitie is een inspirerende en creatieve bijdrage te kunnen leveren aan de rol van het Cultuurhuis voor de ontwikkeling van jongeren en hun leefomgeving.

Johan Hahn

Raad van Advies

Johan Hahn

Raad van Advies

Johan Hahn is fotograaf en oud (interim)manager. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in marketing, communicatie, PR en fondsenwerving. Hij is betrokken bij de opleiding van fondsenwervers en zou graag een bijdrage leveren aan de bekendheid van het Cultuurhuis. Hij kan meedenken over hoe je projecten kunt financieren door middel van subsidies of langs andere wegen.

Albert Meijer

Raad van Advies

Albert Meijer

Raad van Advies

Albert Meijer is Hoogleraar Publiek Management aan de Universiteit Utrecht en zijn interesse gaan uit naar processen van maatschappelijke innovatie en vernieuwing in steden. Het Cultuurhuis Kanaleneiland draagt hij een warm hart toe omdat dit een mooie manier is om jongeren – en wellicht ook iets ouderen – in hun kracht te zetten en mooie culturele activiteiten te ontplooien. Hij doet aan improvisatietoneel en speelt – op beginnersniveau – gitaar. Hij levert graag een bijdrage door de verbinding tussen universitaire studenten en het Cultuurhuis te versterken.

Maartje van Rossum

Raad van Advies

Maartje van Rossum

Raad van Advies

Maartje is organisatieontwikkelaar en mindfulnesstrainer. Ze woont in Utrecht en is initiator van een wijk filmhuis Cereol Cinema in Utrecht West. Haar bijdrage aan het Cultuurhuis bestaat uit organisatieadvies en organisatiekracht, en coaching van professionals die bij het Cultuurhuis betrokken zijn. Ze levert graag een bijdrage aan deze inspirerende plek in Utrecht. Omdat steun, reflectie en inspiratie onmisbare elementen zijn om te (gaan) doen wat je wilt creëren.

Reijnder-Jan Spits

Raad van Advies

Reijnder-Jan Spits

Raad van Advies

Reijnder-Jan is manager Volkshuisvesting bij Portaal in Utrecht. Hij maakt prestatieafspraken met gemeenten, is eerste aanspreekpunt voor het contact met de stakeholders en is verantwoordelijk voor het behalen van de maatschappelijke doelstellingen van Portaal Utrecht. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse verhuur, inspanningen op het gebied van leefbaarheid en het sociaal beheer in het werkgebied van Portaal Utrecht. In Kanaleneiland heeft Portaal Utrecht ongeveer 1500 woningen in haar bezit en beheer. Hij wil het JCK graag ondersteunen bij haar activiteiten omdat hij vindt dat het JCK een belangrijke bijdrage levert en kan leveren in het verbeteren van

Bob Paulussen

Raad van Advies

Bob Paulussen

Raad van Advies

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”
Bob Paulussen is werkzaam bij de Gemeente Amsterdam als adviseur van de gemeentesecretaris. Hij studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap (bsc) en Publiek Management (msc) aan de Universiteit Utrecht. HIj is een betrokken inwoner van Utrecht en brengt graag inspiratie, creatieve oplossingen en nieuwe ideeën naar het Cultuurhuis Kanaleneiland. Hij zal zijn netwerk, kennis van het publieke domein en organisatietalent in zetten waar nodig.

Joop Kuyvenhoven

Raad van Advies

Joop Kuyvenhoven

Raad van Advies

Joop is van oorsprong buurtopbouwwerker, later producent en talentontwikkelaar en nu actief als mentor en coach voor theatermakers en artistiek leiders. Hij vindt wat van het ‘politieke’ ( kunst) beleid, is bestuurslid van (-) culturele organisaties en adviseur van het landelijke Fonds Podiumkunsten. Het Cultuurhuis Kanaleneiland heeft een prachtige ambitie om zowel de wijk in actie te zetten als hoge kwaliteit na te streven. Die ambitie ondersteunt hij graag, door mee te denken, organiseren en coachen waar nodig.’

Jermain Bridgewater

Trainer

Jermain Bridgewater

Trainer

Jermain Bridgewater, beter bekend als Je Afrikaanse Excellentie (J.A.E.), startte in 2001 met rappen en brak in 2006 door met de Utrechtse formatie StropStrikkers. Hun albums ontvingen lovende recensies en ze sleepten verschillende prijzen in de wacht zoals de 3voor12 Utracks Award 2007 en Clash of the Titans 2007.

Jermain geeft op donderdag tussen 17.00 en 20.00 uur raples bij Jongeren Cultuurspot Overvecht en op maandag en woensdag op het Trajectum College.

Sarah Huygens

Trainer

Sarah Huygens

Trainer

Sarah is choreografe, theaterdocent en danseres. Haar motto is: ‘Als je jezelf blijft uitdagen en uit je comfortzone stapt, ontwikkel je jezelf beter als mens en daardoor wordt je beter in het werk dat je doet.'

Sarah geeft op woensdag theaterles om 12.30 bij Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland. Op woensdagochtend is Sarah te vinden op de Lucasschool waar de basisschoolleerlingen aan de slag gaan met theater.

Lilian Holtz

Trainer

Lilian Holtz

Trainer

Lilian is zangeres en speelt in de band About Miss Pineapple. In hun nummers vertellen ze verhalen waar menig jongvolwassene mee bekend zal zijn, omhuld met een rustige semi-akoestische sound.

Lilian geeft op donderdag om 17.00 uur zangles bij Jongeren Cultuurspot Overvecht. Op woensdagen geeft ze zangworkshops bij het Globe College.

Aron van de Wetering

Trainer

Aron van de Wetering

Trainer

Aron is beter bekend als DJ Redlocks. Hij is heel veel met muziek bezig, schrijft, mixt en heeft al DJ al op vele podiums gestaan.

Aron geeft op woensdag om 16.30 uur DJ-les bij Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland en op donderdag DJ om 16.00 uur bij Jongeren Cultuurspot Overvecht. Hij heeft ook workshops op het Globe College en Trajectum College.

Anne van Gemert

Trainer

Anne van Gemert

Trainer

Anne danst al sinds haar achtste. Ze heeft De Dansopleiding van Creative College gevolgd en is nu hip hop dansdocent. Ze vindt het tijdens haar lessen belangrijk dat iedereen geniet van het dansen en naar zijn of haar gevoel danst.

Anne geeft elke woensdagmiddag om 15.30 uur dansles bij Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland.

Glenda Pattipeilohy

Trainer

Glenda Pattipeilohy

Trainer

Glenda heeft de studie Fashion Communication aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht gevolgd. “Mode is niet alleen volgen van datgene wat je misschien niet eens gelooft. Ik vind dat je verder mag kijken dan alleen mainstream (algemene) fashion. Met mode kun je namelijk de vrijheid nemen om te zeggen waar je voor staat.”

Glenda heeft modeworkshops bij het Globe College en Trajectum College.

Anthony Cortino

Cultuurcoach en Coördinator

Anthony Cortino

Cultuurcoach en Coördinator

Anthony Cortino is Cultuurcoach bij Cultuurhuis Kanaleneiland en Coördinator bij Cultuurspot Overvecht. Doordat hij zelf al een geruime tijd zeer actief bezig is als producer/DJ weet hij de jongeren de juiste tools te geven om hun talenten hierin verder te ontwikkelen, en op deze manier naar een podium toe te werken. Ook is hij medeverantwoordelijk voor de Boks community, dus voor het reserveren van de studio of vragen mbt het inzetten van jongeren voor optredens en events kun je hem benaderen.

Januschka Veldstra

Cultuurcoach en Management Assistent

Januschka Veldstra

Cultuurcoach en Management Assistent

Januschka Veldstra ondersteunt Estrella bij de marketing en communicatie voor het Jongeren Cultuurhuis. Verder houdt zij zich als Management Assistent bezig met 1001 dingen rondom de organisatie. Haar doel is om meer jongeren te bereiken en de kans te geven zich bij het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland verder te ontwikkelen en achter de schermen te zorgen dat alles soepel verloopt.