Overvecht 2017-06-09T12:47:06+00:00

WORKSHOPS

OVERVECHT

Bij Jongeren Cultuurspot Overvecht kun je terecht voor allerlei activiteiten, cursussen, workshops en optredens. Zou je wel eens willen weten waar jij nou echt goed in bent? Dan moet je zeker eens een workshop bij Cultuurspot Overvecht meemaken. Of weet je eigenlijk al zeker dat je talent hebt? Blijven oefenen en wie weet sta jij gauw op een podium!

Alles kan en mag, als het maar met cultuur te maken heeft. Theater, dans, muziek, fotografie, schilderen, van henna-painting tot graffiti en van buikdans tot breakdance. Heb jij een leuk idee voor een workshop en zou je graag met je vrienden/vriendinnen hieraan willen deelnemen? Mail dan jouw idee naar cultuurspot@cultuurhuiskanaleneiland.nl en wie weet volg jij hier binnenkort een workshop.

Jongeren Cultuurspot Overvecht is een samenwerking van JoU Utrecht en Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland.

THEATER

In de theaterlessen van Sarah leer je door middel van oefeningen, bewegingen en improvisatie de basis van toneelspelen. Je hebt geen ervaring nodig dus kom een keertje langs!

8 – 12 jaar

Sarah

 

Woensdag, 12.30-13.30

DANS

Bij de danslessen van Anne is het voor belangrijk dat je geniet van het dansen. Je hebt geen ervaring nodig dus kom een keertje langs!

8 – 12 jaar

Anne

Woensdag, 16.30-17.30

DJ

Tijdens de DJ-lessen van Aron leer je alles over ritmes, tempo en stijlen. Je hebt geen ervaring nodig dus kom een keertje langs!

12 – 25 jaar

Aron

Woensdag, 16.30-18.00